Rob Deut Secen Seas Tatau

Rob Deut TatauToko
Breesaapstraat 29 A
1975 CA   Ymuiden

 

 

click for english languageClick here for English version

Welkom op de officiele Rob Deut website.

Gelegen onder de rook van Amsterdam en de staalgigant Corus, klem tussen de sluizen en de havens van een oud smokkelaarsdorp, ligt de toko van Rob Deut, Tattoo-artiest, schilder, zeeschuimer en avonturier.    
Sinds 1978 heeft hij deze aardkloot zeer intensief bereisd, en heeft gewoond en getatooeerd in diverse landen waar hij zijn kennis heeft verkregen door samen te werken met de locale Tattoo artiesten, schilders en andere handwerkers.
Sinds 1978 was Deut te vinden in landen van de continenten Asie, Europa, Africa, Polynesia, Micronesia, Melanesia, Noord en Zuid Amerika .

Deut heeft zich gespecialiceerd in de Ethnic, Oceanic South Seas eiland tribal stijl tattooing waaronder de Maorii Kiri-Tuhi stijl waarbij de koru, de ontvouwende fern, het hoofdmotief is.

Of de meer met Zwarte vlakken gebaseerde Marquesan stijl, die ervoor diende om de krijgers die ten strijde trokken, te bechermen, kracht te geven en de vijand af te schrikken.
Maar ook om de vissers te beschermen, hun koers terug naar huis te vinden, en van een goede vangst te voorzien .

De Society eiland stijl is voornamelijk gebaseerd op het naar parelduikende volk te behoeden voor de talloze gevaren tijdens het duiken naar parels .
Rangen en standen kan men ook aflezen in de Tatau in heel polynesia zijn er ontwerpen die alleen voor een chief of een andere hoge functie beschikbaar zijn, deze designs zijn tapu voor de gewone mens.

Dan zijn er nog de Hawaiian tapa, haaietanden en speerpunt gebaseerde ontwerpen, SamoaCook-eiland designs, Papua New Guinea Solomon eilanden enz.enz. (meer uitleg over deze Oceanic stylen verderop in de website)

De  op deze website getoonde tattoos dienen niet als een catalogus van wat er voor handen is, maar meer om te laten zien wat mogelijk is...
Dit zijn Tattoos exlusief ontworpen voor deze mensen, aangaande hun verhaal omtrent familie verleden, heden, hun dromen, wensen, werk, reizen, en nog meer persoonlijke informatie.
Dit is de drager van de tattoo zijn sacred totum en kan door niemand anders gedragen worden.
Het kopieren van deze tattoos is dan ook bad luck voor de fraudeur en ongeluk zal diegene vervolgen, untill the end off day’s ... wees gewaarschuwd ...

De laatste tijd ontvang ik nogal wat mail van mensen die niet in de buurt wonen, met de vraag of ik voor hun online een tattoo-ontwerp kan maken welke zijn dan laten plaatsen bij hun locale  tattooeerder.
Helaas dit gaat niet lukken, als iemand mijn werk mooi vind zal hij naar mij toe moeten komen.
Ik moet in de poppetjes van je ogen kijken, je innerlijke kracht voelen en een persoonlijk gesprek met je hebben, pas dan krijg je een orgineel piece of art gezet in mijn soul en spirit anderers blijft gewoon een spiritloze kopie .
En remember this een tattoo gaat langer mee dan je leven, je zal betere sex hebben, je geest en spirit wordt versterkt ... maar je moet er wel wat voor doen!

Wij werken volgens de laatste Hygieneregels
En sinds jan.2008 is de  "Seven Seas" Tattoostudio voorzien van een G.G.D vergunning.

 
En dan nog even dit,mailen over prijsopgaves: zinloos ...
Vragen over betekenissen vd ontwerpen : ook zinloos ...

"Rob Deut " is geen gewone inloop Tattoostudio maar een afspraak only Toko.
 Dus om teleurstelling te voorkomen maak een afspraak, want de deur zit, om het  behoud van de relaxte sfeer  en privacy  redenen, op slot .....even langskomen zit er dus niet in .
 
Het maken van een afspraak of informatie hierover kan alleen via email.
Vermeld in de mail de grootte, plaats waar de tattoo gezet moet worden, stijl (b.v. Maori, Marquesan), betekenis en je telefoonnummer.Er wordt via de email niet over prijzen gecorrenspondeerd, ook niet ogeveer.
Houd rekening met een behoorlijke wachttijd en lees, voordat je allerlei vragen mailt, EERST de website introductie, daarin staat het meeste al vermeld.

Have a nice day and hope  to see you soon , Rob Deut


 


©