In bijna alle gevallen wordt de schets de avond voor je afspraak uitgewerkt en s’ochtends gereed gemaakt.
Dus wij kunnen geen uitgetekende schetsen of dergelijke vooraf mailen.

Nee, wij raden aan geen pijnstiller(s) van tevoren in te nemen. Hierdoor verdunt namelijk je bloed. Een rustgevend middel, zoals Valdispert is dan beter.

Ja, je kunt gewoon alleen naar huis rijden na de sessie. Bij thuiskomst een borreltje neemt het narrige gevoel weg wat na een lange tattoo sessie zou kunnen optreden.

Het tattoo proces is qua gevoel te vergelijken met een het krassen van een potlood op de huid.

Ja, je je kunt de dag na de tattoo sessie gewoon werken. Uitzonderingen daargelaten.

In bijna alle gevallen, een week na de tattoo sessie mag je je spiergroep(en) weer belasten.

Vermijd zonnen gedurende de eerste 14 dagen na de tattoo sessie. Denk er wel aan om daarna bij het eerste contact met zomers weer je nieuwe huidlaag aan de zon te laten wennen. Smeer een beschermende zonnefactor op je verse tattoo afhankelijk van de warmte van de zon 21 c is een ander geval dan een hittegolf!  Let wel, hoe zorgvuldiger je je tattoo behandeld en beschermd tijdens de eerst weken des te langer blijft je tattoo mooi.

Ja, je krijgt de schets met uitleg van de symbolen en betekenis van je tattoo mee naar huis. Als je de tekening krijgt en het is niet geheel duidelijk vraag het dan direct aan de artiest hij legt het je graag nog een × uit.  Het achteraf per email om uitleg vragen kunnen wij helaas niet beantwoorden vanwege het tijdrovende proces.